Pigestrip Jylland og Fyn

Strippere fra Jylland og Fyn
+45 24 24 47 56Book online

Danmarks største udvalg af pigestrippere i Jylland og på Fyn.

Skal du booke en stripper i Jylland eller på Fyn så er du kommet til det rigtige sted! Her kan du booke blandt Danmarks største udvalg af strippere og frit vælge blandt kostumer. Vi har bl.a. pigestrippere som kører fra Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Randers, Herning, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.

Klik på profilerne, og se hvad stripperne tilbyder.

Book en kvindelig artist til dit arrangement i Jylland og på Fyn

Ønsker du også at tilføje et ekstra lag af spænding og sensualitet til dit næste arrangement? Hos Dansk Showservice samarbejder vi udelukkende med de bedste kvindelige artister i Danmark – det er din garanti for, at du vil blive mødt af en professionel og erfaren artist, der overgår dine forventninger og leverer et sensationelt show. Hos os oplever vi en stigende efterspørgsel på kvindelige artister og artister generelt i Jylland og på Fyn – med vores landsdækkende service er vi klar til at imødekomme denne efterspørgsel med shows fra øverste hylde. Velkommen til Dansk Showservice.

Kvindelige artister til den kvalitetsbevidste eventmager og vært

Hvad end du ønsker en professionel og erfaren kvindelig artist til din privatfest, din polterabend eller et større event, får du gennem vores bookingbureau adgang til et stort udvalg af kompetente artister. Vores omfattende udvalg af kvindelige artister er alle eksperter i at levere sensuelle og underholdende shows, og hvis du ønsker at tage festen til det næste niveau, kan du også vælge vores populære dobbeltshows. Her vil to artister arbejde sammen for at skabe en intens og spektakulær oplevelse for dig og dine gæster.

Ikke bare shows – vi tilbyder oplevelser i særklasse

Når du booker kvindelige artister (og artister i det hele taget) hos os, får du meget mere end blot et show. Showets energi smitter, og I er derfor også garanteret et markant stemningsløft og en oplevelse, I vil tale om i lang tid. Vi ønsker, at du får den helt rette artist til dit arrangement – derfor anbefaler vi, at du kontakter os i god tid, så vi kan finde den perfekte artist til dine ønsker.

Vi har gjort det let at booke kvindelige artister til dit arrangement i Jylland eller på Fyn via vores kontatkformular her på hjemmesiden. Vi giver dig mulighed for at ønske en bestemt artist, men hvis du er i tvivl, er vi mere end glade for at hjælpe dig med at vælge den rette. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Bliv klogere på betingelserne for at booke en artist

  • Når du modtager skriftlig bekræftelse, er bookingen gyldig.
  • Bookingen kan afbestilles med 2 dages varsel.
  • Betalingen er mobilepay eller kontant på adressen før showet påbegyndes.
  • Artisten må ikke berøres eller tiltales perverst under show.
  • Har du ikke et anlæg til usb stik eller mulighed for at koble en tlf. til med jackstick, så gør opmærksom på det ved bookingen.
  • Bliver artisten forhindret i fremmøde, ringer vi og foreslår en alternativ.