Eventpiger

Frække forførende modeller, der tør vise lidt mere og være en tand mere udfordrende. Brug dem til alt lige fra musikvideoer til produktpromotion.

Tag jeres fest til nye højder: Eventpiger til enhver lejlighed

Vores eventpiger står klar til at imødekomme jeres ønsker, hvad end det måtte være et ønske om en speciel påklædning, arbejdsopgave eller i forbindelse med reklamearbejde.

Vi har eventpiger, der kan dække hele landet, så du må endelige rette henvendelse til os uanset, om der er tale om et job på Sjælland, Jylland eller Fyn.

Her kan du få et indblik i de typiske lejligheder, som vores eventpiger kommer ud til:

  • Serveringsarbejde til fødselsdage, koncerter, polterabends, julefrokoster, firmafrokoster m.m.
  • Partbus, limousineture, diskoteker
  • Værtinder på rød løber, filmpremiere eller i forbindelse med at dele flyers og merchandise ud på messer eller lignende
  • Modeljobs, musikvideoer, TV-reklamer, marketing
  • Bodypaint og bodysushi

Priseksempel på eventpiger

Første time kr. 750,-
Anden time og derefter kr. 600,-

Der kan tilkomme kørsel, alt efter pigens udkørsels by.

Storleverandør af professionelle eventpiger til det danske erhvervsliv

Dansk Showservice har i det sidste årti været med til at skabe uforglemmelige minder for deltagerne til mindre happenings og partybus-fødselsdage såvel som til store arrangementer og filmpremiere landet over. Vores eventpiger er erfarne og serviceorienterede værtinder, der alle har hver deres styrker inden for underholdningsbranchen. Vi sætter en dyd i at matche jer med de rigtige eventpiger, så I kan få lige nøjagtig den dag eller aften, som I drømmer om – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi tilbyder altid rådgivning, så du kan blive matchet med de rigtige piger

Vi er leveringsdygtige i eventpiger til et utal af koncepter, og hvis du er blevet nysgerrig på, hvad vores eventpiger kan bringe til dit arrangement, eller du ønsker at booke piger, kan du kontakte os på telefon 24 24 47 56 eller på e-mail online@danskshowservice.dk. Vi kender vores pigers kompetencer og portfolio, så vi kan matche jer med den helt rigtige eventpige – alle vores piger forstår sig dog på at levere en fantastisk stemning uanset arbejdsopgave. Vi sidder klar til at sammensætte en prispakke til netop din opgave, så du kan få et gennemsigtigt tilbud på eventpiger til dit næste event.