Topløs servering

Den helt rigtige playboy mansion stemning og glamour

Topløse bunny piger

De hjælper til i baren, med servering, med præmier, med underholdning, eller som værtinder, der pænt tager imod ved indgangen.

De kan servere lyserød champagne, cigarer og chokolade til kaffen m.v.

Skal du holde et arrangement med den helt rigtige playboy mansion stemning og glamour er topløse bunny piger sagen, de flotte piger og de lækre kostumer sætter med det samme sit præg på enhver fest.

Skal I bruge mange piger til f.eks. en event, stor fest m.m. så ring og få et godt tilbud.

Vi tilbyder topløs servering i hele landet.

Book til forskellige arrangementer

Topløs servering kan være forbundet med forskellige arrangementer, men det er oftest set i forbindelse med barer, natklubber, stripklubber eller andre steder, der tilbyder underholdning og alkohol. Det kan også forekomme ved private arrangementer, såsom bachelorfester eller fødselsdagsfester, hvor arrangørerne ønsker at tilføje en ekstra form for underholdning.

Hvad kan du forvente?

Vores eventpiger, har alle sammen flere års erfaring. De rummer alle sammen forskellige karakterer og personlighed. Vi står derfor altid klar til at vedleje jer til at finde det rette match mellem jer og vores piger. Alle vores piger er udadvendte og serviceminded. Alle vores eventpiger besidder evnen til at lyse et rum op, og skabe en god stemning. Med deres naturlige tilgang til at møde mennesker, er de gode til at snakke med alle typer af mennesker, og sikre at stemningen for jeres aften bliver uforglemmelig. 

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Vores kartotek af serviceydelser spænder bredt. Har I behov for at arrangementet skal piftes op? Skal det være promovering af et brand? Uanset jeres ønsker kan vi klare jeres ønsker. Udover topløs servering tilbyder vi pigestrip, dobbeltshows, mandestrip, sushi piger, leje af dværge

Skal I derimod have en sjov underholdning, hvor jeres grænser bliver udfordret, men samtidig er sjovt? Så tilbyder vi også stripundervisning, som er en sikker vinder for et sjovt arrangement til både polterabend, tøseaftener og logeaftenen