Pigestrip Sjælland

Strippere fra Sjælland
+45 24 24 47 56Book online

Danmarks største udvalg af pigestrippere på Sjælland.

Om du skal bruge en stripper i København, Nakskov eller på Falster, så har vi et af Danmarks bedste udvalg. Vi vælger kun at samarbejde med de mest erfarne og stabile strippere i DK, så vi sikrer dig som kunde en god oplevelse og et fedt show.

Udvalget herunder kan som udgangspunkt bookes på hele Sjælland.

Book en kvindelig artist til dit arrangement på Sjælland

Hvis du er på udkig efter at tilføje et strejf af spænding, sensualitet og underholdning til dit næste arrangement på Sjælland, så er du kommet til det rette sted. Hos Dansk Showservice har vi et imponerende udvalg bestående af Danmarks bedste artister inden for dette felt – artisterne har mange års erfaring og ekspertise inden for show og kunsten at kreere mindeværdige oplevelser. Vores mål er at sikre jer enestående underholdning, og derfor er I garanteret kvindelige og mandlige artister fra øverste hylde. Velkommen til Dansk Showservice.

Kvindelige artister til den kvalitetsbevidste vært og eventmager

Hos Dansk Showservice sætter vi dig i kontakt med kvindelige artister, der er i stand til at sammensætte og skræddersy shows efter dine præcise ønsker. Hvad end du har et bestemt tema i tankerne, du skal holde polterabend, firmafest eller et større arrangement, så sætter vi dig i kontakt med den helt rigtige artist til dit event. Vores omfattende udvalg gør det nemlig muligt for os at finde den perfekte artist til din opgave – vi tilbyder også dobbeltshows, hvor to artister arbejder sammen for at skabe et sensationelt show.

Book kvindelige artister til Sjælland allerede i dag – vi er her for at hjælpe

Det er en enkel proces at booke din ønskede artist hos os. Vi opfordrer dig til at kontakte os i god tid, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette artist til dit arrangement på Sjælland. Vi arbejder med høj fleksibilitet for at yde den bedst mulige service og for at sikre, at dine ønsker og behov opfyldes. Du kan også benytte vores online kontaktformular for en hurtig og gnidningsfri bookingproces. Vi giver dig mulighed for at ønske en bestemt artist, men hvis du er i tvivl, er vi mere end glade for at hjælpe dig med at vælge den rette. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Bliv klogere på betingelserne for at booke en artist

  • Når du modtager skriftlig bekræftelse, er bookingen gyldig.
  • Bookingen kan afbestilles med 2 dages varsel.
  • Betalingen er mobilepay eller kontant på adressen før showet påbegyndes.
  • Artisten må ikke berøres eller tiltales perverst under show.
  • Har du ikke et anlæg til usb stik eller mulighed for at koble en tlf. til med jackstick, så gør opmærksom på det ved bookingen.
  • Bliver artisten forhindret i fremmøde, ringer vi og foreslår en alternativ.