Daisy

Daisy dækker:
Jylland, Fyn

55 kg.

1.59 cm.

F-skål

Blond

Politi, Skolepige, Lingeri, Lak & Læder, Sygeplejerske

Alt det du drømmer om med Daisy!

Vi er stolte her hos Danskshowservice over at vi nu kan tilbyde vores kunder en ny og lækker lille snack i form af en hamrende fræk og smuk blondine.

Daisy ser lige så uskyldig ud som naboens søde datter og er lige så fræk som din hedeste fantasi. Hun kan overraske dig som badass politidame eller få dig til at sukke over den søde sygeplejeske – valget er dit, men vær sikker på at Daisy ikke skuffer – hun leverer et frækt og forførende show der nok skal vække glæde og sikre dyrebare minder.

Er du til en lille laber blondine med store bryster? Så er det helt sikkert Daisy, som du skal bestille til polterabend, svendegilde, fødselsdag eller julefrokost.

Her får du fuld valuta for alle pengene, da Daisy har mange års erfaring inden for strip og altid leverer med et frækt smil og en fantastisk oplevelse. Daisy er professionel ud til fingerspidserne og forstår altid at levere et show efter kundens ønsker.

Book Daisy til

Stripshow, Dobbeltshow, Dobbeltshow M/K, Stripundervisning, Topløsservering, Nøgenservering, Lingeriservering, Kostumeservering, Sushipige, Nummerpige, Partybus, Musikvideo, Model– og Reklame opgaver, Promotion opgaver, Carwash, Bodytequila, Pokerpige, Eventpige, Photoshoots, Værtinde, Sceneshow, Poledance