Kontakt booking

Her på siden kan du booke vores artister ved at udfylde kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig, og står klar til at hjælpe dig.
+45 24 24 47 56Online booking

Book artist i dag

Sådan booker du din artist

1: Udvælg artist

Først skal du beslutte dig for hvilken artist/service du godt kunne tænke dig at booke!

På forsiden kan du klikke på f.eks pigeshow og ved at klikke på de små billeder kan du læse artisternes profiloplysninger og bl.a. se hvilken landsdel de kører fra eller om de dækker hele landet.

Find 3 som passer din smag.

Husk prisen afhænger af hvor langt, der er fra artistens bopæl og frem til adressen hos dig.

Se artisterne igen eller fortsæt herunder.

2: Prisen

Grundprisen er fast og der tillægges et kørselsgebyr – således vil det altid være billigst at vælge den artist, der bor tættest på.

Husk at læse vores salgsbetingelser, så du er opmærksom på alle de forhold, du skal kende inden du booker underholdning.

Tjek vores prisoversigt

3: Bookingen

Du har nu fundet 3 artister og orienteret dig omkring pris og betingelser.

Du kan foretage din booking nemt og bekvemt online, ved at udfylde formularen her på siden.

4: Booket

Efter indsendelsen af din booking via vores formular, så er artisten booket. Du vil inden for kort tid modtage en ordrebekræftelse på en e-mail inkl. betalingsanvisninger.

Ved private arrangementer betales kontant ved artistens ankomst og før showet.

Erhvervs-arrangementer afregnes pr. faktura forud for arrangementet, eller kontant på dagen mod kvittering.

Ordrebekræftelsen er din sikkerhed for at vi overholder bookingaftalen, print den gerne ud og medbring til arrangementet.

Danmarks bedste udvalg af artister og shows

Vi er Danmark bedste eventbureau. Vi lægger stor vægt på en hurtig, simpel og tryg booking af artister, eventpiger, show og underholdning til din næste fest eller arrangement. Har altid friske supporter, så selv svære opgaver finder vi den bedste løsning på.

Med et professionelt bureau, sikre vi at vores artister har gode arbejdsvilkår, vi sikre for at din fest er i trygge hænder hos os. Vores artister kan bookes til diverse fødselsdage, polterabend, logeaftener, firmafester, tøseaftener og meget mere.

Vores booking afdeling er professionelle, som altid er klar ved telefonerne til at hjælpe dig, med at finde den artist, som passer perfekt til jeres fest eller arrangement. En artist er det som kan sætte ekstra gang i festen.

Booking af artister til hele Danmark 

Hos Dansk Showservice kan du booke vores artister til at komme og optræde i hele Danmark. Vi har både mandlige og kvindelige artister. Vores artister er med til at kunne gøre jeres aften, fødseldsagsfest, fest, arrangement eller noget helt andet til en mindeværdig oplevelse. Alle vores artister er professionelle, og ønsker at opfylde jeres ønsker af optrædningen. 

Hvilke ønsker har du? 

Står du og mangler en artist til et bestemt arrangement, temafest eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere vil være behjælpelig med at kunne anbefale de bedste artister til netop jeres arrangement. Har du specielle øsnker i forhold til at booke mere end én artist så tøv ikke med at spørg. Vi vil altid være behjælpelig med at kunne sammensætte med de rette artister til jeres arrangement.